curriculum vitae

 

overige activiteiten

Naast werk en opleiding heeft Arjan zich regelmatig ingezet voor diverse organisaties met aandacht voor de ruimtelijke en gebouwde omgeving.
Terwijl deze inzet meestal vrijwillig en belangeloos plaatsvindt, bestaat hierin de mogelijkheid om kennis en ontwikkeling in het brede vakgebied te delen met geïnteresseerde leken en met professionals.

overige activiteiten:

 


2016 – heden              Tiny House 073


Kernteamlid; Tiny House 073 beoogt Tiny Living mogelijk te maken in omgeving ‘s-Hertogenbosch, door het bouwen van een netwerk van aanbieders en vragers.


 


2012 – heden              Vereniging van Bouwkunst Tilburg – VBT 


bestuurslid van Alumnivereniging van Academie voor Architectuur en Stedenbouw (voormalig: Academie van Bouwkunst Tilburg (ABT) en momenteel: MA+U (Master in Architecture and Urbanism).


 


2011 – heden              Bosch Architectuur Initiatief – BAI 


vrijwilliger / diverse activiteiten; o.a. organisatie architectuurvisites en andere projecten, ontwikkeling / samenstelling jaarprogramma, debat theater-locatie. 


 


2011 – 2013                City Change Center – CCC ‘s-Hertogenbosch 


vrijwilliger / diverse activiteiten in ‘creatieve denktank’;  o.a. werkgroep Stadslandbouw/Groen Paleiskwartier, workshop leegstaand winkelvastgoed.


 


2007 – heden              bestuur VVE de Zuiderflat  


o.a. beheer en onderhoud, ontwerp verbouwing 2008, gevelrenovatie 2011, riolering- en kelder-renovatie 2014, ontwikkelingsstudies t.p.v. tuin en dakterras.


 


1996 – 1999                opleidingscommissie AAST 


student-lid; samenstelling en evaluatie van onderwijsprogramma en overige activiteiten van Academie voor Architectuur en Stedenbouw Tilburg.


 


hobby’s:                     kunst, architectuur, design en hun geschiedenis;  muziek, film en theater;  sport (golf, ski, hardlopen)         

Bel gerust!

We zijn u graag van dienst, maar doen ook graag nieuwe ervaringen op. Iedere uitdaging is immers een mogelijkheid tot ontwikkeling!